Jeg er på jobbjakt!

 

Forandring fryder – ikke bare i interiøret men også i livet. For meg går interiør og livet litt hånd i hånd, men denne gangen er det livet som får en forandring og ikke interiøret. Jeg står ved et veiskille, et som jeg har gledet meg til lenge. Det er bare det at forandringer også er skummelt.

 

Jeg har kjent på dette lenge og nå tar jeg tak i drømmen.

Fra høsten av tar jeg permisjon fra jobb. I mange år har jobben min vært å være pedagog i barnehage, og det har vært lærerikt og ufattelig gøy. Det eksisterer ingen anger på alle disse årene, men nå er tiden kommet for å gjøre noe nytt å finne ny energi i livet. Jeg føler meg heldig som kan gå fra en jobb og tenke at det har vært meningsfullt, givende og gitt meg mange fine minner. Jeg er svært takknemlig for denne epoken.

 

Når en dør lukkes så åpnes en annen, og fra august er jeg klar for nye erfaringer.  Dette er kjempespennende og jeg gleder meg. Jeg må også legge til at dette er virkelig skummelt, nå som alt det faste og trygge blir borte. Mange av oss søker til det faste og trygge og det inkluderer meg i aller høyeste grad. Det føles skummelt å gå bort fra alt det vante, samtidig som det er det jeg har søkt lenge. Jeg har lyst på nye utfordringer og ikke minst jobbe med det som er min drøm – interiør. 

 

For hver dag som går så planlegger jeg og tenker over hvordan høsten skal bli – og jeg gleder meg.

Jeg har ingen eksakte planer på nåværende tidspunkt, og jeg er åpen for det meste. Ønsket er selvsagt å jobbe med interiør på en eller annen måte. Tenk å ha en hverdag som innebærer stil, farger og former i kombinasjon med hvordan folk lever livene sine.

Hobbyen skal på en eller annen måte få bli min profesjonelle arena. Jeg jobber med enkeltmannsforetaket mitt, og prøver nå å sette meg inn i en helt ny verden. Drømmen er ikke nødvendigvis å jobbe freelance, men det kommer til å starte der. Det å jobbe er ikke skummelt, men det å få jobb og ikke minst å passe på skatt, moms og fakturering er skummelt. For ikke å snakke om selvangivelse, det er mye kunnskap som skal på plass her.

 

Jeg er heldig i min situasjon, jeg har en mann, familie og venner som støtter meg i å følge drømmen – og det er jeg takknemlig for. Det er viktig og betyr mye når jeg hopper ut i det og starter på en ustø grunn. Jeg gleder meg til livet videre og håper at det dukker opp muligheter, kanskje noen man ikke viste om en gang? Det er mye å sette seg inn i, men dette skal bli gøy! 

 

 

  

1 kommentar
  1. Vad härlig att du tar steget och börjar arbeta med det som du drömt om att få göra !! Lycka till i höst . Skall bli kul att få följa dig på instgram med ditt nya liv.

   Margareta, Skövde

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg