Ny skatt fra Halvor Bakke!

Reklame | Magnor glassverk

 

Her hjemme fylles det stadig opp med ting. Ofte er disse tingene gamle og har en lang historie, og andre ganger er det simpelthen bare ting jeg synes er veldig lekkert. “Skyline Lux Clear” stormlykt er nettopp dette, virkelig lekre. De er designet av Halvor Bakke og laget hos Magnor glassverk. Det er mye fint håndverk å få kjøpt hos Magnor glassverk, dette er virkelig fine ting og alt er håndlaget. Hver enkelt gjenstand er spesiell.

Jeg har nå lagt min elsk på nettopp “Skyline Lux Clear.” Du kan også få dem i sort. Her hjemme brukes de hele tiden og spesielt utover høsten og vinteren.De sorte har virkelig edge og er virkelig stilige. Når årstiden kalles sommer, solen lyser og det blomstrer i alle kroker, så trekkes jeg fort til det lyse og luftige. Når lyse og luftige peoner kommer på markedet så er det noe med å finne det samme formspråket i tilbehøret. Jeg har rett og slett gått å siklet på disse!  Det er noe i formene og skjæringene som fascinerer meg noe voldsomt. I tillegg kan de brukes til alt. Bruksområdene betyr alt, her er det bare fantasien som setter grenser. Stormlyktene kommer i forskjellige størrelser og jo flere størrelser du kombinerer, jo lekrere blir det.

Skjæringer

Det som er ekstra spennende med disse lyktene er formen og skjæringene. Formen er enkel og ganske moderne, med rette fine former og de blir ikke for harde på grunn av sirkelen. Så er det skjæringene i glasset, det er jo prikken over i-en. Her møter det vakre klassiske det fine og moderne. Skjæringer er en tradisjonell og vakker måte å pynte glass på, selv om skjæringene er enkle og moderne. Til sammen blir dette utrolig lekkert.

Disse kan brukes til alt og gjennom hele året, til hverdag som fest. De er lekre som vaser og du kan samle flere på et sted og lage de vakreste buketter. Om du ønsker så kan du dra orkideer ut av plastpotter og plante de i vasene, det er vakkert når man ser barken og røttene på en orkide gjennom glass på denne måten. Hvis du har en liten periode uten så mye blomster så er de perfekte for et kubbelys. Med disse lekre stormlyktente er det bare fantasien som setter grenser.

 

Nå gleder jeg meg bare til å bruke de på forskjellige steder og i alle mulige varianter.

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg