Snart vår!!

 

 

Endelig!

Det er den deilige tiden av året der man kan begynne å planlegge vår og sommer. Jeg er ikke nødvendigvis den beste til å planlegge, med mindre det er noe jeg synes er gøy. Misforstå meg rett for det meste må planlegges, men noe har faktisk en større glede over seg enn annet. Og akkurat dette er virkelig gøy!

Det jeg gleder meg til er sesongen som kommer, planter, vår og alt det deilige som hører med. Og i år skal det selvfølgelig bugne som aldri før, selv om plassen er liten. Hver centimeter skal utnyttes. For de som gleder seg til vår og er glad i planter kan fint begynne å planlegge nå. 

I år har jeg lyst til å dykke litt dypere ned i kategorien blomster og planter for denne verdenen er stor. I den forbindelse vil jeg trekke frem en bok av Tonje Bergh. Vakkert og spiselig i krukker og potter! Det er virkelig en spennende verden der ute, og for min del så blir det gøy å ta vakre blomster et skritt videre. Dette er en bok jeg så vidt har begynt å lese, men jeg er virkelig inspirert. Det er så mye vakkert og ikke bare til pynt. 

Dette med spiselige blomster er en stor trend i tiden, og det er ikke bare hipt. Her kan vi tenke på miljø i mange lag. Spiselige blomster er ikke sprøytet. Et annet perspektiv er å la insekter, humler og bier få et sted å få leve. Vi må slutte med at alt skal være grønt og perfekt, vi må få tilbake blomster og et levende miljø. Det er så mye i alt det “uperfekte” som er vakkert. Jeg oppfordrer alle til å la det bugne i alle kasser og bed i år. Dette er også et veldig interresant tema for oss som bor i en by, det er så mye man kan få til og så mye man kan skape. Dykk litt ned i tema og nyt tiden som kommer!

 

Et bilde fra balkongen! Som jeg gleder meg, dette er riktignok ikke spiselig.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg