Spesial tilpassede møbler?

Møbler, det kan være vanskelig å finne. De skal passe inn og ikke bare stilmessig, men det og selvsagt. Noen har stor plass hjemme og andre har noe mindre. Kanskje har man en egen spisestue eller spiseplass på kjøkkenet? Eller må spisebordet stå i stuen? Vi ønsker uansett å få akkurat det vi ønsker og kanskje oppnå en viss stil. 

 

Det kan være vanskelig å finne det rette stuebordet eller spisebordet som passer akkurat hjemme hos deg til den plassen du har. I mange kjedebutikker er det mye standardmål ute å vanker og drømme møbelet passer ikke nødvendigvis inn. Da kan det være lurt å velge noe som er spesialtilpasset. Det går faktisk an å få spisebord og andre møbler som er laget akkurat for den plassen du selv har. Jeg tenker at stil skal ikke nødvendigvis gå på bekostning av størrelse å plass. Med de rette løsningene kan man oppnå veldig mye av det man ønsker. 

 

Det som er litt ekstra gøy med å spesialbestille et bord er at det er et skikkelig håndverk med akkurat de materialene du ønsker. Man kan nemlig velge å vrake, hva slags farge ønsker du? Man kan velge om man vil ha ben i treverk eller er et eller annet slags metall bedre? Treverk kan lakkeres, oljes i alle forskjellige farger og nesten alt er mulig. Man også få andre møbel i samme utførelse hvis det trengs. 

 

Bildene som er i dette blogg innlegget er et akkurat et slikt bord, laget for å passe inn til et hjem. Bordplaten er av eik som er limt på en plate. Mellomrommene er fuget med marinteknikk, man også velge andre løsninger. Man kan få lakket bordet om man ønsker original platina eller så kan man velge platina etter ønske. Dette er virkelig lekkert og du får et møbel akkurat slik som du selv ønsker og trenger å ha det. Hvert møbel blir unikt

 

Jeg mener at hvis man vil kan alt tilpasses og man kan få nesten hva man vil selv om man ikke har verdens største plass. Hvis du ønsker mer informasjon eller vurderer noe ligende så ta kontakt med Thiscollectedmemory eller Besobyn på instagram! Sjekk det ut 😉

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg