Style uteområdet før påske!

Førpremiere, det er litt den følelsen vi får om dagen. Solen og varmegradene har vært ganske til stede og jeg får bare mer lyst på det som er i vente. Det er ganske lite grønt ute, men noen elementer og deilige fristelser kan man selvsagt starte med. Bestemor som jeg er så har jeg satt i gang for full sving.

Løk blomster tåler mye og kan klare seg fint ute nå, selvfølgelig med forbehold. Blomstene kommer i alle farger og fasonger. Selv har jeg vokst opp med mye påskeliljer, men nå har jeg gått amok i hvite og blå og. Gult blir fort veldig påske og kan føles litt utdatert i etterkant. Grønt, det er så godt å se at verden våkner til liv igjen. Med hele denne verdenen av løk så er det bare å velge og vrake. 

Jeg fikk noen gode tips på Instagram når før jeg skulle ut å kjøpe. Dette er kanskje en selvfølge for mange av dere, men jeg deler de allikevel. Kjøp løker som er lite utviklet og som er for det meste grønne enda, de tilpasser seg lettere den temperaturen som er ute nå. Hvis det blir litt for kaldt så kan man legge en striesekk over om natten, men først krysser vi fingrene og satser på at vinteren er borte! Og ikke minst kjøp en del og miks farger, la det bli frodig og lekkert for ute holder de en stund!

Så må jeg legge til at jeg er virkelig spent på trendene som kommer på potter og annet dekor til uteområdene i år. Det kan se ut som at det blir mye “naturlige” uttrykk som potter som har stått ute over lenger tid! Jeg er spent!

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg